Panells solars al terrat

Panells solars al terrat

Funcions dels components de l'energia solar sistema un l'energia solar sistema consta de panells solars, controlador solar i bateria. Si la potència és de 220 v AC o 110V, l'inversor hauria d'afegir a t

Funcions dels components del sistema d'energia solar
Un sistema d'energia solar consta de panells solars, controlador solar i bateria. Si la potència és de 220 v AC o 110V, l'inversor hauria d'afegir a la configuració. El paper de cada component:

☆Solar plafó: el plafó solar, part més valuosos i imprescindible del sistema l'energia solar, juga un paper per convertir la radiació del sol en energia elèctrica, que envia a la bateria d'emmagatzematge, o promoure les càrregues de treball.

☆solar director: el paper del director solar és controlar l'estat del sistema de treball i proporcionar la bateria per damunt càrrega protecció i l'acompliment excés de protecció per a la bateria d'emmagatzematge. El director també hauria de tenir les funcions de compensació de temperatura en zones on existeix buit gran temperatura i tenint l'interruptor de control de llum, interruptor de control de temps per al director.

☆Battery:gel bateria és més comú, la seva funció és emmagatzemar l'energia absorbida des del panell solar i per alliberar l'energia és l'ús.

☆inverter: l'inversor ha de proporcionar 220 VAC., 110VAC poder en moltes ocasions. A causa de la producció d'energia solar directa són generalment 12VDC, 24VDC, 48VDC, en alguns casos, quan arriba a una varietat de càrrega de voltatge, inverter DC DC és poder needed,e.g.convert la 24VDC en el poder 5VDC (Bitllet: és a dir no un simple pas borrissol).

Hot Tags: panells solars al terrat, al terrat d'energia solar, panells solars, preu per watt panells solars, sistema de solars al terrat, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, marques, comprar, barat, qualitat, certificació CE, millor, moda
Productes relacionats

Investigació

Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540