Casa > Notícies > Contingut

El Material de suport de FV hauria de ser aliatge d'alumini o acer

Energia solar fotovoltaica suport selecció de marc PV d'aliatge d'alumini o estructura d'acer projecte PV molts a l'edifici sempre té aquest problema d'elecció, es van realitzar una anàlisi comparativa de dos perfils diferents. Abans de la comparació, primer analitzar la PV muntar diversos paràmetres crucials, corria després que eren de diversos paràmetres d'anàlisi d'avantatges i inconvenients dels dos tipus de bastides.


Normalment en la selecció i contractació de marc PV, normalment considerem suport fotovoltaica força pot satisfer el vent, neu i altre anti-corrosió rendiment si la vida útil de la central, si el preu per complir el pressupost, a continuació es des aquestes anàlisis específiques tres aspectes dos suport els pros i contres.


En primer lloc, anàlisi de la força, Aliatge dalumini (normalment utilitzat en tipus de aliatge d'alumini de 6063 T5) la força per ser dèbil en la força de l'acer (Q235B), tan en els requisits de força vent és relativament alta, o pràctica aplicació lapse relativament gran parèntesi fotovoltaica, suggerir l'ús de parèntesi d'acer satisfà la força de la necessitat, i parèntesi fotovoltaica de aliatge d'alumini s'utilitza en l'àrea general.


En segon lloc, en la resistència a la corrosió tanbe fotovoltaica suport un paràmetre, perquè la qualitat anticorrosió no només afecten la vida útil de la planta elèctrica, també afecta l'aparença. Superfície de stent generalment d'acer per bany calent de galvanització, requisits generals a més de 65 mu, en circumstàncies normals pot assegurar la vida de servei de 20 anys, però la necessitat de manteniment regular i oxidació anòdica superfície de marc aliatge d'alumini, formant un òxid dens cinema, anti-corrosió rendiment és molt millor que la de l'estructura d'acer i alumini aliatge stent fotovoltaica aparença superficial grau és millor que el del suport d'acer.


Ric en forma de la diferència entre el requisit de força del cost de PV és sobre el preu d'intensitat fotovoltaica. Finalment, comparar preus, si els requisits són relativament alts, si cal utilitzar alumini aliatge stent, només incrementant el material per satisfer els requisits i el mercat d'acer d'aliatge d'alumini suport tres vegades, per tant, el parèntesi d'aliatge d'alumini és molt més alt que el del suport d'acer. En general cas, per exemple, Caigang watt coberta fotovoltaica suport, generalment lapse és relativament petit, així els requisits de força no són alts, solia conèixer la força de stent de aliatge d'alumini en el cost a prop de suport d'acer i a causa de l'embarcació de processament, la secció de marc de aliatge d'alumini de diversitat pot fer el parèntesi d'aliatge d'alumini, instal·lació convenient.


En resum, l'ús de suport fotovoltaic compost, ha ser requisits d'aplicació diferent, triar el més adequat.


Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540