Casa > Notícies > Contingut

El disseny de la làmpada de pol alt és humanitzat

Tranquil nit, passejar per la ciutat neta, saludat als ulls dels Estats Units és convertit Huadeng, gent se sent feliç i còmode. Pol altes llums com una de les llums del paisatge, la seva alçada, il·luminant gamma i altres avantatges, perquè en aquestes llanternes que vénen a la palestra, persones alta-pol llum no pot ignorar, però la gent només pot veure la seva aparença, la seva situació específica i no entenc

Llums altes pol generalment es refereix a més de 15 metres d'acer pols cònics i gran potència combinació de Far constitueixen un nou tipus de dispositiu d'il·luminació. Consisteix en la tapa de la llum, la interna il·luminació elèctrica, la barra i la part de base. Forma de llum es pot basar en requisits de l'usuari, alta-pol llum l'ambient circumdant, il·luminació necessitats específiques; llums interns i més pel focus i repartiment de composició lleugera, el general ús de làmpada de sodi alta pressió o llums, il·luminació led radi de 60 metres. Vareta cos és estructura generalment en forma de piràmide, formada de xapa d'acer, alçada de 15-40 metres, composta principalment de dos o tres seccions.

Llums pol alt en general es pot dividir en ascensor i no-ascensor tipus. Alçada principal pol d'aixecament és generalment més de 18 metres, Ascensor elèctric operació és còmoda, lleugera placa rosa per treballar la posició, pot automàticament apagar el disc, penjant rasa, filferro corda descàrrega i. aixecament alta pol llum es compon de placa de llum, llum Pol i Fundació plataforma elevadora, poder distribució sistema i llamps dispositiu de protecció. Làmpada alt-pol que solen dir que les llums altes Pol, de fet, segons l'ús de milers de diferents, segons l'ús de diferents ocasions en la classificació de pole alta llum i el nom és diferent. Com l'ús de l'embarcador, anomenat moll pol altes llums, quadrades, anomenats les llums del Pol quadrat, batejat la portuària pol altes llums, llums de pol de l'aeroport, llums pol alta explosió prova, llums de pol d'acer inoxidable i així successivament. Generalment es considera més de 15 metres de la pols de carretera, anomenats llums pol alta, 15-40 metres gamma, comunament utilitzat és 15 metres, 18 metres, 20 metres, 25 metres, 30 metres els cinc tipus de especificacions més comuns. Làmpada alt-pol generalment l'altre és el client encarregar una alçada concreta, això és el que sovint diem els alçada dividir les llums altes Pol.

Aixecament de llums altes pol configuració automàtics i manuals dos tipus de mètodes de control, disseny fàcil d'usar, augmentat els aspectes d'instal·lació i manteniment de la seguretat, a més Telesquí que Pol alt llums tots els llums segellada amb protecció IP65 estàndards internacionals per evitar que la pols, la pluja d'aigua immersió, alta-pol làmpada per assegurar la vida de la làmpada. Llums són generalment fetes de placa d'aliatge d'alumini resistent a la corrosió i d'acer inoxidable.

Llums d'alta pol s'utilitzen generalment per a grans àrees com ara la plaça, port, moll, zona lúdica infantil, l'aeroport, aparcament i altres il luminació a gran escala, font de llum pot ser utilitzat per diversos o fins i tot desenes de 400w o 1000w de la làmpada de sodi d'alta pressió o làmpada d'Halur metàl·lic o dirigit font de llum, llum alta-pal la gamma d'il·luminació poden arribar a 7000 quadrats 15.000 plaça, pot automàticament aixecar, l'alçada de 18-55 metres en general entre.

En pol és generalment usat per paviment ordinari, però llums pol no molt absoluta, d'alta també amb la configuració de la làmpada, com els llums pol deu, per descomptat, alta-pol làmpada més alt que la mateixa potència amb dos llums a la llum, l'abast per ser gran. En pol generalment es refereix a la instal·lació de dispositiu automàtic d'elevació, prendre un plug-in per un recorregut petit d'il·luminació, la font de llum és generalment uns 6, l'alçada de la general es refereix a uns 9-18 metres.


Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540