Casa > Notícies > Contingut

Efecte decoratiu de llum de gespa és bo

El desenvolupament de la llum de gespa al segle XX, de 90 anys, s'utilitza àmpliament en el carril lent urbà, carril estret, zona residencial, atraccions turístiques, parcs, places, jardins privats, corredors de pati i altres llocs públics de la carretera unilaterals o dos volums per carretera il·luminació, millorar la seguretat de les persones que viatgen a la nit per augmentar les activitats a l'aire lliure de les persones, millorar la seguretat de la vida i la propietat. També pot canviar els sentiments de les persones, millorar les emocions de les persones i canviar el concepte de persones, Lawn Lamp per crear una nit fosca i fosca. De dia, el llum de gespa pot decorar-se amb paisatges urbans; nit, la il·luminació de la gespa pot proporcionar la il·luminació necessària i la comoditat de la vida, augmentar la sensació de seguretat, però també ressaltar els punts destacats de la ciutat, la interpretació d'estil brillant, llàgrima de gespa utilitzada fins ara, s'ha convertit en una cadena de la indústria madura.

La llum de la gespa és més suau, i el color també és més divers, i ara amb el disseny del seguiment, amb la millora contínua de les necessitats de les persones, la llum de gespa el disseny actual més forma, la forma és ideal, durant el dia es pot jugar una bona decoració Efecte sexual, i de nit, és molt bonic i generós, donant una sensació de bellesa. El llum més suau del paisatge verd de la ciutat a tot arreu afegeix una gran seguretat i bellesa, i el seu procés d'instal·lació és molt senzill, fàcil d'instal·lar, l'efecte decoratiu és bo, la llum de gespa sol utilitzar-se en parcs, jardins viles Com la gespa al voltant, per descomptat, el carrer comercial modern, el carrer de vianants, l'estacionament i la plaça, si hi ha cinturó verd, s'instal·laran a la llum del gespa.

Desenvolupament lumínic de la gespa fins ara, segons l'ús del medi ambient i l'estil de disseny, derivats de diferents tipus, dividits en: llum de gespa europea, llum de gespa moderna, llum de gespa clàssica, llum de gespa antiarcha de gespa, llum de gespa de paisatge, LED làmpada de gespa de sis categories.

1, llum de gespa europea:

El seu estil de disseny i més ús dels països europeus, alguns elements d'art europeus, Llàgrima de gespa a forma abstracta d'expressió.

2, modern llum de gespa:

El seu estil de disseny i més ús dels elements d'art modern, l'ús d'un estil d'expressió senzill,

3, llum de gespa clàssica:

El seu disseny i més ús dels elements clàssics xinesos, per a ser usats i modificats, com ara: llanternes.

Aquests tres tipus de làmpades de gespa, que representen un estil diferent, són també la majoria dels fabricants, per tal d'adaptar-se al disseny d'edificis urbans, d'estil derivat.

4, llum de gespa antirobatori:

El seu disseny és posar fi a algunes de les bandes criminals de la comunitat per robar les vendes lleugeres de la gespa i altres fenòmens, llums de gespa antirobat de materials compostos polimèrics, la seva força i corrosió lleugerament més gran que l'acer i l'alumini, però la seva el preu és car.

5, llum de gespa del paisatge:

Làmpada de gespa de paisatge principalment dissenyat per a la decoració del paisatge, llum de gespa complementada per funcions d'il·luminació. I més a les roques, les plantes com a elements principals de disseny.

6, LED llum de gespa:

La majoria actual de la selecció de llum de gespa ha estat la font de llum, amb una llarga vida útil, pot arribar a 100000 hores, l'ús de baixa tensió, l'aplicació de la llum solar de la gespa és molt apropiada.

El disseny de la llum de la gespa és principalment per a l'aparença i la il·luminació suau del paisatge verd de la ciutat per afegir seguretat i bellesa, i en general té una fàcil instal·lació, llums de gespa decorativa i altres característiques, es pot utilitzar per a parcs, vil·les de jardí, quadrats verds i altres llocs de la il·luminació de la decoració del cinturó verd.


Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540