Casa > Notícies > Contingut

Característiques de la il·luminació de la llum de la llum de la inundació


Com a font de llum elèctrica, el reciclatge ha estat reconegut per més i més persones i s'ha aplicat en molts camps. Utilitzat principalment en tanques publicitàries, carreteres, túnels ferroviaris, ponts i embornals, places, edificis i altres llocs. Quin és el projector? El reflector és una font de llum puntual que pot irradiar-se uniformement en totes direccions, el seu rang d'irradiació es pot ajustar arbitràriament, Flood Light i es mostra com una imatge d'un cos vuitè positiu en l'escena. Floodlight és una de les fonts de llum més àmpliament utilitzades en la producció de diagrames d'efectes, i s'utilitza el reflector estàndard per il·luminar tota l'escena. Molts reflectors es poden utilitzar a l'escena per produir millors resultats.

Característiques d'il·luminació de la llum de la llum de la llum

Floodlight és el més utilitzat en el diagrama d'efectes d'una font de llum, en l'escena es pot utilitzar per coordinar el paper de múltiples projectors, per aconseguir un millor efecte. Llum d'inundació És la millor manera d'il·luminar un objecte en totes direccions des d'un punt concret a un altre, utilitzant-lo per a analogies i bombetes. La llum de foc es pot col·locar a qualsevol lloc de l'escena. Per exemple, es pot situar fora de l'abast de la càmera o dins d'un objecte. És habitual utilitzar molts colors diferents de la llum de fons a la distància de l'escena. Aquests reflectors poden emetre ombres i barrejar-los en el model. A causa de que el rang d'il·luminació de la llum de projecció és relativament gran, l'efecte d'il·luminació del reflector és molt fàcil de predir, Flood Light i hi ha molts usos auxiliars per a aquest tipus de llum, per exemple, col·locar el reflector a prop de la superfície de l'objecte produirà brillants llum a la superfície de l'objecte. Val la pena assenyalar que el reflector no es pot construir massa, en cas contrari l'efecte del mapa apareixerà apagat i dur. Per tant, Flood Light en la producció de mapes d'efectes en temps de pau, prestar més atenció als paràmetres d'il·luminació i l'efecte de tota l'escena dels efectes de la llum, acumular experiència, dominar les habilitats de col·locació d'il·luminació.

L'ús principal del reflector no és la il·luminació, però per crear un efecte, com ara el fum d'escenari i el projectil pot presentar una sensació semblant a la de les meravelles, en general, l'ús més comú del reflector en la nostra vida és l'escenari, on els diferents la posició del reflector i l'ajust del rang d'il·luminació del reflector poden generar el mateix efecte a l'escenari.


Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540