Casa > Notícies > Contingut

Com la llum Solar carrer servei vida?

Els darrers anys perquè la gent adonat d'aquesta disposició de conservació d'energia i la protecció del medi ambient i la importància de, també hi ha un nombre creixent de productes de l'eficiència energètica, que estan a punt d'aconseguir persones l'utilitzen. Però alguns d'aquests vida producte d'estalvi d'energia és llarg, però alguns és perquè la tecnologia s'utilitza per algun temps sense liquidació és inútil. Il·luminació solar s'utilitza en aquests estalvi d'energia productes utilitzar la més llarga i promoure la influència és més gran.

Tots sabem solar és una de les més ràpid desenvolupant en els darrers anys alemanys làmpades d'estalvi d'energia, és encara més popular en el projecte d'il·luminació, llums solars a la conservació d'energia i la protecció del medi ambient, la vida és llarga. En termes energètics, enllumenat solar no tenen energia convencional, té seguretat, utilitzant un llarg període d'ús de les energies renovables solar mitjançant panells solars a la radiació del sol en electricitat és OK, així que és llarga vida.

Font lluminosa solar carrer làmpada utilitzat és l'ús de llum PORTAT fonts, dirigits és productes de baixa pressió, medi ambient lliure de contaminació, pot treball és la làmpada tradicional tres vegades, perquè els recursos d'energia solar d'il·luminació solar pot ser utilitzat en conjunció amb la font de llum portat, formant una llarga vida útil.


Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540