Casa > Notícies > Contingut

Alta resistència de gespa llum contra força externa

La làmpada de gespa va començar gradualment aplicable a la Via lenta en la dècada de 1990. Estrets carrers, Park Square i altre d'enllumenat exterior, llum de gespa principalment amb la seva forma suau i il·luminació convertit en un gran heroi de vegetació urbana, és àmpliament utilitzat en jardins, parcs, places i altres espais exteriors grans de cinturó verd decoració, llum de gespa a la disposició és també relativament altiva, que hem de considerar el concepte de combinar el disseny del cotxe, gespa làmpada les característiques de llum de gespa és relativament obvi, especialment fàcil d'instal·lar això, aconseguir molt respectat. la làmpada de gespa és l'única cosa que funciona? Petit compilat la làmpada de gespa relacionades amb material, la següent fins a veure-ho.

Disseny de làmpada de gespa de la il luminació suau i principal per al verd urbà per afegir seguretat i bellesa, del paisatge i generalment té fàcil instal·lació, elements decoratius, es pot utilitzar en parcs, viles jardí, plaça Ambientalització i altres llocs d'il·luminació decorativa cinturó verd .

La làmpada de gespa Modelling és molts, per la porta dissenyador especialitzat en disseny únic, la modelització és diversa, però també alguns làmpada de gespa ha fet el petit animal elegant o la modelització de simulació de planta, posa a la gespa, gespa llum com si l'escultura és bonica , ha afegit la seguretat i la bella per al paisatge de l'espai verd urbà. La làmpada de gespa instal·la convenientment, ornament és forta, àmpliament usos del parc, gespa llum la vila jardí i així successivament gespa perifèria i el carrer de vianants, l'aparcament, el lloc de quadrats i així successivament.

Disseny de jardí Lighting Design làmpada estàndard (1) C1 ~ CN per a llum de quatre cares gespa llum, segons l'estil de projecte, preferències propietari de triar aparença diferent, zona de base per l'alçada planta alçada selecció llums. L'ús de 18W estalvi d'energia tub font de llum, aplicable a tots els jardins jardí, voreres i enllumenat del camí. Proporcionar la il • luminació nocturna vianants, temps de llum és generalment de 18:00 ~ 6:00. Més curta la lluminària, l'espaiat més dens, gespa llum l'espaiat de llum comú per a $number metres. (2) C1 ~ CN és unidireccional poliment llum de gespa, aplicat a un camí més ample. Utilitzant 26W estalvi d'energia tub o 35W Halur d'il luminació font. Proporcionar il·luminació vianant o carril, temps de llum és generalment de 18:00 ~ 6:00. L'espaiat lluminària habitual és de $number metres.

La làmpada de gespa Modelling és molts, per la porta dissenyador especialitzat en disseny únic, la modelització és diversa, però també alguns làmpada gespa ha fet el petit animal elegant o la simulació de planta modelització, posa a la gespa, com si l'escultura és bonic, ha afegit la seguretat i la bella per al paisatge de l'espai verd urbà. Gespa llum de que la làmpada de gespa instal·la convenientment, ornament és forta, utilitza àmpliament en el parc, la vila jardí i perifèria etcètera gespa i el carrer de vianants, l'aparcament, el lloc de quadrats i així successivament.

Gespa llum generalment té 600mm, $number mm, i així en especificacions diferents, es pot personalitzar segons les necessitats reals, qualsevol especificacions es poden produir. Gespa llum el material principal del Pol de làmpada de gespa és d'acer igual diàmetre del tub, davant el tub d'acer de sexe, igual diàmetre del tub d'alumini, llum de gespa fosa d'alumini, llum de gespa de aliatge d'alumini. Comunament utilitzats en el diàmetre de φ60, φ76, φ89, φ100, φ114, φ140, φ165, segons l'altura i els diferents llocs que s'utilitza, el gruix de material seleccionat es divideix en: 2.5 de gruix, gruix de paret de gespa llum 3.0, 3.5 de gruix de paret de paret. La làmpada de gespa normalment utilitza 36W o 70W Halur làmpada sodi, organitza generalment en $number metres aconsellable l'espaiat.

Quines són les característiques de la làmpada de gespa

1, alta brillantor: ara la llum solar gespa nova pot utilitzar 140lm/wled de font de llum, que convencional solar gespa portat llums 50%,

2, qualitat i fiable: requisits de qualitat de gespa llum, fabricants ha d'escollir equips avançats, bons materials per assegurar la qualitat, gespa llum i completar la inspecció dels materials, agafar cada producció procés producte de qualitat, acabat inspecció, navili d'inspecció, en estricta conformitat amb la ISO qualitat gestió requisits de sistema de gestió de la qualitat total.

3, llarga vida: la vida en general de disseny de gespa làmpada més de 20 anys, l'ús de transmitància alta vidre Lamina procés, la vida de disseny de complements coherents, disseny d'estalvi d'energia únic Lawn llum, bateria que la tecnologia convencional 2 3 vegades vegades més llarg.

4, eficiència, estalvi d'energia: si la llum solar gespa, utilitzat en el poder de peu mòdul solar de silici de cristall com un sistema de generació d'energia de llum, l'ús de la bateria solar dedicat, l'estalvi energètic, dies de pluja pot ser continu il·luminació 3-5 nits sense altre subministrament d'energia.

5, control automàtic: la llum de llum solar gespa i extingir l'ús de la llum del sol llum d'inducció control, és a dir, la funció de control clar, però també té el mode d'estalvi d'energia, en el cas menys vianants a la nit, reduir automàticament la potència de sortida de la font de llum per estalviar electricitat.

6, alta seguretat: llum Solar gespa pertany a productes de baixa tensió, gespa llum l'ús de DC 4V o 6V alimentació, inofensiva, per a nens, vianants i animals protegir de manera efectiva i segura.

impermeables, resistència al vent, resistència a la força externa alt, 7, el cos de llum utilitza el disseny d'estructura alta resistència.

8, fàcil d'instal·lar: poder Independent de subministrament, sense necessitat d'establir o incrustat línies de transmissió, construcció simple, costos baixos de construcció.


Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540