Casa > Notícies > Contingut

Pol alt amb Hot galvanitzat i van ruixarAlta llum Pol és l'ús d'una àmplia gamma de productes i en molts casos es poden satisfer les nostres necessitats, llums d'alta pol té diverses especificacions?

La primera característica de la làmpada de pol alta és que l'alçada es pot definir segons la necessitat, com ara l'altura de 20m - 30 m, pols amb polígons, normalment 8 costats / 12 costats / 16 costats i la canya tirada endollar estructura.

Un del comuns 20m, 25m, 30m d'alçada del producte en el pal de llum sobre el calibre, el diàmetre inferior, secció pal de llum, el gruix de la paret superior, la següent secció de l'espessor de paret és diferent, alt-pol llum segons les necessitats específiques del disseny , les necessitats de diferent alçada amb calibre diferent i en la pol alt dels pols són bàsicament galvanitzat en calent amb el tractament d'aerosol.

Pel pal de llum producte especial tipus pot ser d'acer inoxidable o placa d'acer d'alta qualitat, modelada en un multi-Ling en forma de con plug-in d'acer bar, caixa de llum calenta tractament anticorrosió galvanitzat, esquelet lleuger placa acer inoxidable d'alta qualitat, sostenidor pern, alta-pol làmpada fruits secs d'acer inoxidable i així successivament.

Ens sovint a la ciutat de quadrats, estació, port, aeroport, aparcament, estadi, pas elevat i altres llocs per veure el gran Pol de la figura, mentre l'estil únic de cada lloc.

Llums altes pol generalment es refereix a més de 15 metres d'acer pols cònics i gran potència combinació de Far constitueix un nou tipus de dispositiu d'il·luminació, llum Pol-alta que consisteix en la llum, la il·luminació interior elèctrica, canya i la part bàsica de la combinació.

Pol alt llums s'utilitzen per a carreteres, camins i altres llocs, el seu ben plantat en aparença, hauria de tenir una forta decoratius. Pal de llum és molt més alt que el fanal del carrer, alta-pol llum enllumenat zona també és més gran. Al mateix temps l'efecte d'il·luminació és font de llum, bona concentració, uniforme de llum, resplendor petit.

Placa de llum utilitzant ascensor elèctric, fàcil d'operar, la llum rosa a la posició de treball, la llum pot automàticament fora, ganxo, descàrrega de corda de filferro. A més punts de control d'il·luminació són mà control, control llum, control de temps i control de microordinadors, fàcil de controlar, manteniment.

Llums d'alta pol instal·lats

Forma de llum es pot basar en requisits de l'usuari, l'ambient circumdant, alta-pol làmpada cal determinar concretament l'enllumenat, la il·luminació interna per la inundació de LED alta potència llum i repartiment de composició lleugera. El cos de la canya és estructura generalment en forma de piràmide, formada de xapa d'acer laminat, alçada de 15-40 metres, principalment dos o tres apartats, el radi d'irradiació de fins a 40-80m.

Configuració d'alta pol

1. llum Pol per la octogonal, dotze edge, divuit cos vareta piramidal, de xapa d'acer d'alta qualitat de alta resistència pel tall, plegat, formant soldadura automàtica, màxim disseny de làmpada alt-pol vent resistència a 60 m / s. Cada especificació consta de 3 a 4 endolls, amb xassís vorell d'acer, 1m a 1,2 m, gruix 30 mm fins a 40 mm de diàmetre.

2. funcional al marc de l'estructura principal, però també als principals materials decoratius al pol d'acer, acer, llum, llum placa amb tractament de zincat bany calent.

3. elèctric ascensor sistema consisteix en motor elèctric, elevació, tres conjunts de bany calent corda de filferro d'acer galvanitzat i cable i altres components. Pal de llum instal·lada en el cos, aixecament de velocitat de 3 a 5 metres per minut.

4. la guia i sistema de descàrrega consisteix guia rodes i braços de la guia per assegurar-se que la placa de llum no es mou horitzontalment durant el procés d'elevació. Làmpada alt-pol quan la llum s'alça en el lloc, el panell de llum pot ser automàticament general i tancats per l'ham.

5. el sistema d'il·luminació consta d'alta potència LED inundació llum, LED inundació llum, control de temps d'ordinador automàticament pot controlar el temps lleuger canvi i part de la il·luminació o ple d'il luminació.

6. sistema de protecció llamp: el sostre de la instal·lació de 1,5 metres llarg parallamps, alta-pol làmpada soterrani instal·lava un 1 metre mòlt temps filferro i soldadura amb els perns d'ancoratge.


Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540