Casa > Notícies > Contingut

Focus tenir actuació excel·lent elèctrica


Floodlight és un ús especial de interiors i exteriors les operacions enginyeria o construcció en el lloc i altres llocs d'il·luminació fixa, no només té una aparició de novel·la, però també un efecte de bona il·luminació, segur i durador, encara hi pot haver un munt d'amics han vist, per descomptat, hi ha molts d'amics que completament no sé, inundació llum però no importa, avui serà Xiaobian que aquí per a la lluita contra la llum d'inundació per una introducció detallada a veure què hi ha focus, mirar què són les característiques de focus, l'ús de focus l'efecte és bo.

L'anomenat floodlight, es refereix a la llum pot ser emesa en nostre voltants font de llum d'una llum, la seva font de llum és una font de llum de punt, és de la nostra escena amb un espectacle de gràfics octaèdrics positiva, podem segons les nostres pròpies necessitats per dur a terme l'abast de la cho gel de l'ajust de font de llum, llum d'inundació s'utilitza sovint per la gent a l'efecte de la producció dels quals i sovint utilitzat per la gent a l'estudi interior, l'efecte és excel·lent.

Floodlight característiques

Amb el desenvolupament continu de la nostra indústria d'il·luminació, focus en vida la teva és més comú, és més i més persones reconegudes d'acceptar, sobretot perquè té les següents característiques:

1, focus tenir actuació excel·lent elèctric. En circumstàncies normals, el poder floodlight és relativament alta, l'ús de l'actual poder subministrament constant, llum d'inundació amb baix harmònic actual, per tant, pot imprimir un relativament constant flux lluminós.

2, floodlight gamma pràctica és relativament àmplia, la instal·lació és també més còmode i ràpida. Floodlight llum disseny compacte i exquisit, fàcil d'instal·lar, pot utilitzar una varietat de maneres d'instal·lar, inundació llum no estaran subjectes a la contenció del medi ambient i situació.

3, la proporció de llum visible floodlight és relativament alta. La llum emesa per la llum d'inundació dins seu grau de la llum visible per assolir més del 80%, l'efecte visual és molt bo.

4, focus tenen un bon color. Normalment, quan fem servir focus, enviarà una llum relativament suau, l'objecte és irradiada per focus amb bon brillantor, l'efecte és més natural, seu índex de reproducció cromàtica és superior a 80.

5, focus en l'ús del temps no apareixeran stroboscopic fenomen. Després del procés de la producció de focus de processament excel·lent, d'alta eficiència, llum d'inundació al treball quan no hi haurà estroboscòpica, brillantor i així successivament, a més no enganxar l'ull humà, no li donarà el fenomen de la fatiga visual la

6, floodlight és un tipus de làmpades d'estalvi d'energia. Amb la popularitat de llum portat en el mercat de la il·luminació, més i més gent serà dirigida a la producció de llums sobre l'ús de focus és cap excepció, però també utilitzar el liderat com la font de llum, per tant, amb la fase d'il·luminació general comparació , focus esdevenir més eficaç d'energia.

7, floodlight ús període és relativament llarg. Focus no fan el filament per produir, però l'ús de descàrrega làmpada alta freqüència per produir, llum d'inundació és hora d'irradiació és generalment més de 60.000 hores, en comparació amb altres llums tradicionals en comparació amb la vida més llarga.

8, floodlight és un tipus de làmpades de medi ambient. Quan fem focus, fem servir Mercuri sòlid al seu interior, i si accidentalment trencats, inundació llum no cal preocupar-se per la contaminació ambiental. Ens pot recuperar quan no fem servir els llums. Ús, índex ambiental és relativament alta.


Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540