Casa > Notícies > Contingut

Floodlight Ampli rang de llum


Normalment, els focs artificials no estableixen la lent (a més de la llum d'inundació), però l'ús de la llum directa de la font de llum i la superfície de la superfície de la llum a la llum, de manera que té una estructura direccional, però també com a una llarga il·luminació amb focus, donarà llum directa des de la llum i la llum del condensador de la lent, que es reflecteix en la llum. També hi ha una àmplia gamma de llums dissenyades per a tota la il·luminació, i la part local de l'escenari causa una llum suau més important, Flood Light o fa que la superfície tingui una il·luminació uniforme i pugui ajustar el seu angle i altres necessitats del disseny soles Llums i llanternes.

Floodlight té una àmplia gamma de característiques uniformes lleugeres, lleugeres i suaus, juntament amb el filtre de color pot obtenir altres colors de la llum. Il·luminació escènica amb reflectors generalment dissenyats com una fila de llums, una gran zona d'il·luminació. L'efecte local de la il·luminació escènica, Flood Light l'ús de l'angle ajustable de les làmpades individuals. Els focus d'il luminació a l'abast de la il·luminació escènica no poden tenir un lloc i un rastre significatiu del lloc.

Els focus d'inundació com a font de llum elèctrica dels productes de reemplaçament han estat reconeguts per més i més persones, també s'ha aplicat en moltes àrees. Les seves característiques principals són les següents:

1, longevitat: llums de llum general incandescent, fluorescents, d'estalvi d'energia, i altres llums de descàrrega de gas tenen un filament o elèctrode, i l'efecte de polvorització de filaments o elèctrodes és precisament la part necessària del límit de vida de la llum. Làmpada de descàrrega sense electrodes d'alta freqüència sense o menys manteniment, amb alta fiabilitat. Vida de fins a 60.000 hores (10 hores al dia, la vida pot arribar a més de 10 anys). Comparat amb altres llums: 60 vegades la llum incandescent; 12 vegades les llums d'estalvi d'energia; 12 vegades la llum fluorescente; és 20 vegades la llum de mercuri d'alta pressió; la llarga vida del reflector i, per tant, redueix enormement les preocupacions de manteniment i la quantitat de reemplaçament, estalviant els costos del material i els costos de mà d'obra, i per garantir un ús normal a llarg termini. Atès que el reflector no té elèctrode, Flood Light es basa en el principi de la inducció electromagnètica i el principi de fluorescència a la llum, de manera que no existeix per limitar la vida dels components inevitables. La vida útil es determina únicament pel nivell de qualitat dels components electrònics, el disseny del circuit i el procés de fabricació de l'escuma, la vida útil general de fins a 60.000 a 100.000 hores.

2, estalvi energètic: en comparació amb incandescent, estalvi energètic aproximat del 75%, flux lluminós de la llum de 85W i un flux de llum incandescent de 500W aproximadament igual.

3, protecció del medi ambient: utilitza un agent de mercuri sòlid, fins i tot si la ruptura no causarà contaminació al medi ambient, més del 99% recuperable, és la veritable font de llum verda.

4, sense parpelleig: per la seva alta freqüència de treball, de manera que "sense efecte estroboscòpic", no causarà fatiga ocular, protegeix els ulls de manera sana.

5, el color és bo: l'índex de color és superior a 80, lleuger en color, que mostra el color natural de l'objecte segons.

6, temperatura de color opcional: des de 2700K ~ 6500K pel client d'acord amb la necessitat de triar, Flood Light i es poden fer de bombetes de color, per a la il·luminació de la decoració del jardí.

7, la gran proporció de llum visible: a la llum emesa, la relació de llum visible del 80% o més, els efectes visuals.

8, sense preescalfament. Es pot activar i reiniciar immediatament, moltes vegades l'interruptor no tindrà el normal amb la llum de descàrrega d'elèctrodes a la llum del descens.

9, excel·lent rendiment elèctric: alt factor de potència, harmònics de corrent baix, font d'alimentació de voltatge constant de Flood Light, sortida d'un flux lluminós constant.

10, la instal·lació d'adaptabilitat: es pot instal·lar en qualsevol direcció, sense restriccions.


Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540