Casa > Exposició > Contingut

Quina és la funció de llums solars jardí?

Productes d'il·luminació solar Garden llum solar alimentat són el paisatge més característic làmpada Street, és la integració funcional d'il·luminació i el paisatge de ornamentals exteriors llums solars, les regions de llums solars jardí, pot millorar la qualificació de zones d'ús, així com millorar l'eficiència d'il·luminació, llums solars jardí són un ventall molt ampli d'aplicacions.

Llums solars jardí es poden prevenir no només la làmpada tradicional adaptació dificultats de construcció que planteja qüestions complexes, també en gran mesura pot millorar l'ambient d'il·luminació de la ciutat, perquè no és només persones il·luminació, ja que es veu bonica moda pot proporcionar persones per gaudir, pot fer que la gent se sent feliç.


Segons el procés de desenvolupament actual de llums hort solars, està dirigit principalment a tres grans llocs són ara un parc, residencial de gamma alta, paisatge, aquests llocs que destacar la bellesa de llums solars de jardí i les fortaleses de la il·luminació, com llums solars jardí il. luminació làmpades d'estalvi d'energia.


Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540