Casa > Exposició > Contingut

Il·luminació solar és bo o dolent?

Per carrer solar d'avaluació, llavors veure fabricants Street solars no té estrictament comprovacions bona qualitat aspectes del problema, sens dubte és pot des de diversos aspectes Mostra solar carrer de dolent, veure si es reuneixen per necessitàvem dels requisits, pot de la mateixa resistència plujós cada dia número i llum de pila de vida i director de tecnologia, graus i vida , global del sistema equips vista solar carrer de dolent.

Llum solar carrer és confiar en el sol per obtenir energia, així que quan estem en dies de pluja, és la capacitat de la bateria solar pot resistir 3-5 dies de pluja, precipitació en moltes àrees no estan molt resistent de 3-5 i plujós dia llum solar del carrer és molt bona. Per descomptat és també que una vida de bateria de manera solar alimentat és molt millor.


Hi ha la il·luminació prou brillant per a la seguretat de les persones garantia i llarga vida, no utilitzi l'hora d'apagar la llum. L'ús de director de l'energia solar és més important, perquè és que el nombre determina l'energia solar carrer làmpada resistent a pluja cada dia, la estabilitat i la qualitat dels productes, seleccionar la millor il·luminació solar està salvant el preu de la llum solar carrer.


Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540