Casa > Exposició > Contingut

Llums complementàries paisatge utilitzar més què?

Encara que hem estat destacant paisatge complementàries llums l'estalvi energètic i el medi ambient trets, però aquesta característica no és suficient per convertir-se en un paisatge complementàries llums només i només puc dir que és la primera condició per seleccionar-lo. Llums complementàries paisatge selecte necessitem la contrapartida completa de paisatge complementàries llums tret, utilitzar els punts per veure si es compleix la carretera de la ciutat.

Després de tot, ens hem de centrar en l'aplicació pràctica de llums complementàries paisatge, perquè la llum Street complementàries vent solar com la llum, ha de ser capaç de mantenir una suficient brillantor, tal paisatge llums complementàries pot jugar el seu paper degut, fins i tot si les llums complementàries paisatges a l'energia eòlica i solar, fracassava a complir les normes de la carretera d'il·luminació, que el seu ús té algun sentit.


Per tant seleccionem llums complementàries paisatges per veure si la seva Claror compleix els requisits, a més, hi ha depèn de la longitud de temps, si no una llarga vida útil, només es pot utilitzar per a un o dos anys, no hi ha que cap manera reflecteix els seus beneficis socioeconòmics.


Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540