Llum LED inundació

Llum LED inundació

Llum PORTAT inundació, també conegut com focus, llums, llums, etc., s'utilitza principalment per a propòsits d'il·luminació arquitectònica, així com l'espai comercial il·luminació, decoratius components més pesats, seu appearanc

LED inunden de llum, també conegut com focus, llums, llums, etc, s'utilitza principalment per a finalitats d'il·luminació arquitectònica, així com components de il·luminació, decoratius més pesat de l'espai comercial, seu aspecte també tenen un ben arrodonit, perquè generalment tenen raó de considerar la calor i per tant la seva aparició amb la llum d'inundació tradicional, hi ha algunes diferències.

LED inundació llum trets:
Mercat comú, inundació LED llum és substancialment selecció d'alta potència de 1W LED (cada element LED estarà format PMMA amb una lent de llum d'alta eficiència, la seva funció principal és secundària llum emesa des de l'assignació de LED, que és el segon òptica), hi ha poques empreses perquè refredament tecnologia es gestionen bé i utilitzar la 3W i poder superior LED. Apte per a l'elenc de grans ocasions il·luminació, la construcció d'il·luminació. Destaca, així com el que ha de prestar atenció a ella?
Reflector d'alumini d'alta puresa, feix més acurada reflexió millors resultats.
2, simètrics angle estret, gran angular i òptics sistemes amb asimètrica.
3, darrere de la substitució de la làmpada tipus oberta, fàcil manteniment.
4, els llums són fàcils d'ajustar amb angle de il·luminació escala placa.  La principal aplicació és sobre aquests: únic edifici, exterior d'edificis històrics il·luminació, la llum fora de l'edifici a través d'il·luminació, d'il·luminació interior local, il·luminació de paisatge verd, cartellera, cultura mèdica i altres serveis especialitzats, il·luminació, bars, discoteques i altre ambient entreteniment il·luminació i així successivament.

Hot Tags: Llum d'inundació de LED, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, marques, comprar, barat, qualitat, certificació CE, millor, moda
Productes relacionats

Investigació

Catàleg de productes
Contacti amb nosaltres

Correu electrònic: aaron89@sina.com


225651: codi postal

Tel: 86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540